امروزه نگهداری از اطلاعات و روشهای حفظ آنها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، از این رو در شبکههای سازمانی، راهکارهای ذخیرهسازی (Storage) به شدت محبوب شدهاند. اما شاید امنیت اطلاعات ذخیرهسازی شده، مهمتر از نگهداری آنها باشد. موضوعی که این روزها کمتر به آن توجه میگردد. اگر از اطلاعات ذخیرهسازی شده محفاظت نگردد، براحتی توسط انواع بدافزارها مورد حمله قرار میگیرند. روزانه ممکن است کاربران زیادی تحت شبکه به فضای Storage دسترسی داشته باشند و در صورت آلودگی Storage یا کاربر، منجر به انتشار سریع بدافزارها گردند. تنها یک فایل آلوده در Storage کافی است تا کل کاربران شبکه آلوده شوند. بد نیست بدانید که در حال حاضر باجافزارهایی از قبیل AgeLocker، Qlocker و Babuk قادرند به دستگاههای NAS در شبکه حمله کنند و اطلاعات ذخیره شده بر روی آنها را رمزگذاری کنند. برای جلوگیری از این اتفاقات ناخوشایند، علاوه بر وجود آنتیویروس در سمت کاربر، باید در سمت Storage هم از راهکار مناسبی استفاده گردد. پارس پویا محصول Kaspersky Security for Storage را برای محافظت یکپارچه از Storage های سازمانی به شما پیشنهاد میکند. این محصول رتبه یک راهکارهای سازمانی حفاظت از Storage ها را به خود اختصاص داده است.
شرکت کسپرسکی، محصول Kaspersky Security for Storage را به صورت انحصاری برای محفاظت از Storage های سازمانی ارائه کرده است. این محصول بر روی یک سرور جداگانه در شبکه نصب میشود و پس از برقراری ارتباط با Storage، از اطلاعات موجود بر روی آن محافظت میکند. سرور مورد استفاده برای نصب این محصول نیز توسط موتور اختصاصی آنتیویروس کسپرسکی محفاظت میشود. بنابراین بدون نیاز به اسکن فایلها در سمت کاربر، از دادههای موجود بر روی Storage محافظت میگردد. Kaspersky Security for Storage توسط موسسه AV-Comparatives رتبه یک را در بین سایر آنتیویروسهای اختصاصی برای Storage ها به خود اختصاص داده است. سازگاری بالا و یکپارچه شدن آسان با اکثر برندهای معروف دنیا از قبیل HPE، EMC، NetApp و … این محصول را در بازار آنتیویروسهای سازمانی، به یک راهکار پیشتاز تبدیل کرده است.
Kaspersky Security for Storage چگونه کار میکند؟
از آنجایی که سیستمعامل Storage ها معمولا غیر ویندوزی است، برای حفاظت از یک درایو تحت شبکه، سرور اختصاصی آنتیویروس از طریق پروتکل RPC با Storage ارتباط برقرار میکند. هنگامی که دادهای از روی Storage خوانده یا بر روی آن نوشته شود، بلافاصله توسط آنتیویروس اسکن میگردد. این ویژگی باعث میشود که در سمت کاربر هیچ افت عملکردی احساس نشود. برای پیادهسازی این راهکار، سیستم Storage بایستی از پروتکلهای RPC یا ICAP پشتیبانی کند تا بتواند با سرور آنتیویروس ارتباط برقرار کند. این پروتکلها توسط اکثر Storage های سازمانی امروزی پشتیبانی میشوند.